Trenger forsterkninger til butikken

Gunni Spikkerud er et velkjent ansikt for de som har besøkt butikken til Elverum Farvehandel AS de siste årene. Men til jul går veteranen av med pensjon, og farvehandelen leter derfor for tiden etter en arvtaker.

-Gunni har så mye kompetanse og erfaring at det skal mye til å finne en som kan måle seg med henne. Dessuten er hun en blid og glad dame, som er kjent og populær blant kundene våre. Den vi leter etter må ha mange av de samme kvalitetene som Gunni, sier daglig leder Kent Dellerud hos Elverum Farvehandel AS.

Må ha bransjeerfaring

Den tradisjonsrike farvehandelen, som er den eneste gjenlevende i sitt slag i Elverum, får stadig mer å gjøre. Det merkes i butikken, også.

-I høysesongene og under ferieavviklingen må vi være tre til å ta oss av kundene våre. Da må en av oss, som ellers skulle vært ute på oppdrag, trå til i butikken. Derfor kan det godt hende at vi kommer til å trenge enda flere butikkmedarbeidere i tiden som kommer, sier Dellerud, som understreker at de er på jakt etter folk med erfaring fra byggebransjen.

-Vi er kjent for kompetansen vår, og kundene har høye forventninger til oss. Derfor er det viktig at butikkmedarbeiderne våre kan gi gode råd og gode svar på det kundene lurer på.

Hvis du er interessert i å vite mer om de ledige stillingene, kan du sende en epost til Kent Dellerud eller Roy Hansen.

 

Bildet viser en grønn knapp med teksten "kontakt oss"