Gulv

Vi kan levere både harde og myke gulv. Her kan du lese mer om våre leverandører.

Tarkett

Tarkett er en verdensledende og innovativ produsent av gulv til alle rom i hjemmet: soverom, bad, stue, hjemmekontor, gang, barnerom og kjøkken. Tarkett har et bredt sortiment av gulvprodukter innenfor vinyl på rull og vinylklikk, tepper, parkett og laminat. Gulv fra Tarkett skapes gjennom god design og innovativ produktutvikling, og de bidrar til et godt inneklima, komfort og trivsel for alle som skal oppholde seg i rommet.

Nordanger

Nordanger Gulv AS produserer og selger gulv for prosjektmarkedet og offentlige miljøer. Gulvene passer spesielt godt til bruk i lokaler med stor trafikk og høy belastning. Gulvene har lang levetid, er enkle å vedlikeholde og har et stort utvalg lekre designs. De leverer også gulv med akustikkunderlag hvor det ønskes et mykere gulv med trinnlyddempning i rommet og i underliggende etasje.

Gerflor

Gerflor designer og produserer innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. De utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø.

Polyflor

Miljøvennlige gulv til ditt prosjekt! Polyflor leverer alle typer gulvbelegg, designgulv (LVT), gummigulv og tepper til prosjektmarkedet i Norge.

Musum

Musum har et av landets største lager av vegg-til-vegg tepper, løpere, salongtepper og gulvbelegg! I over 50 år har familien Musum drevet med agentur og engroshandel og er i dag et av landets ledende, med tepper og gulvbelegg som spesialområde.

Forbo

Forbo Flooring Systems er en global leder innen linoleum, vinyl og tekstile gulv samt inngangsmatter.