Maling

Vi har et stort utvalg av maling, og har fire forskjellige leverandører av maling. Her kan du se hvilke leverandører vi har.

Jotun

Hver vegg har en inspirerende historie å fortelle. En historie som kan vekkes til liv med riktig farge og finish. Finn vakre fargekombinasjoner og få idéer til alle rom med Jotun.

Butinox

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Én og samme maling til vegg, panel og list.

Tyrilin

Som beisprodusent har Tyrilin lang erfaring med å utvikle nyanser som passer sammen, og har satt sammen fargekaker med kombinasjoner som gir et helhetlig og harmonisk resultat.

Tjæralin

Norske hus må tåle mye! Ekstrem kulde, store nedbørsmengder og kraftig sol, gjør at huset må beskyttes godt for å holde lenge. Tjæralin har utviklet produkter som er ment for norske forhold og som beskytter godt.

Jordan

Jordan er ledende leverandør innen malerverktøy, pensler, maleruller og rengjøring. Er du usikker på hvordan lykkes med ditt prosjekt?
Jordan vet hvordan.