Bildet viser Kent Dellerud og Roy Hansen

Snart klart for flytting

Daglig leder Kent Dellerud og kollegene hans i Elverum Farvehandel AS går en travel tid i møte. Ordrebøkene er fulle, og i løpet av noen måneder skal de være på plass i flotte nye lokaler i Vestsideveien 57.

-Det blir nok temmelig hektisk, men det skal nok gå bra. Vi venter på en del innredning som har blitt litt forsinket, men jeg regner med at vi er på plass rundt årsskiftet. Vi får ta det når vi har tid innimellom oppdragene, sier Kent Dellerud.

Vokst ut av lokalene

Elverum Farvehandel vokser stadig. Etter bare fem år i Dammenvegen har lokalene allerede blitt for små og uhensiktsmessige. Ifølge produkt- og prosjektleder Roy Hansen er det særlig logistikken som er blitt krevende i lokalitetene bedriften snart skal flytte fra.

–Vi har for lite lagerplass, og varemottaket er temmelig krevende. Alt dette blir mye bedre dit vi nå skal flytte, sier Hansen.

Blir veldig bra

Det er de gamle lokalene til Lidl i Elverum som Elverum Farvehandel AS har kjøpt sammen med Skog og Hyttesenter AS. Under koronapandemien ble bygget benyttet til vaksinestasjon.

-Vi deler det store bygget mellom oss. De flyttet inn allerede i mars i år, og vi hjalp til med arbeidet med å gjøre lokalene klare. Derfor vet vi omtrent hvor lang tid det tar, smiler Dellerud, som tror en slik samlokalisering vil ha positive effekter.

-Det viktigste er at vi får en romslig butikk på 600 kvadratmeter, et stort lager, massevis av parkeringsplasser for kundene våre og et svært godt varemottak. Logistikken blir helt fantastisk. Dette kommer til å bli veldig bra!

 

Bildet viser en blå knapp med teksten "kontakt oss"