Bildet viser en dame og en mann utenfor inngangspartiet

Åpner den nye butikken fredag 27. januar

Fredag 27. januar ønsker Kent Dellerud,  Roy Hansen, Charlotte Nicoline Brobakken og medarbeiderne deres i Elverum Farvehandel velkommen til storstilt åpning av de nye lokalene deres i Vestsivegen 57 i Elverum.

Det kommer til å bli en skikkelig grand opening. Festlighetene setter vi i gang med klokken ti. Det blir gode åpningstilbud, pølser, hamburgere og kaffe og kaker til de som har lyst på det. Og alle leverandørene våre kommer til å være til stede for å vise fram produktene sine, forteller Roy Hansen hos Elverum Farvehandel.

Lyst, luftig og oversiktlig

Det er lyst, luftig og oversiktlig i det 500 kvadratmeter store nye lokalet til Elverum Farvehandel. Reol på reol med maling, verktøy, gulvbelegg, arbeidsklær og jernvare. Godt med kontorplasser, møtelokale, hvilerom for de ansatte, og ikke minst er svært hensiktsmessig lager. Det var nemlig det Hansen og kollegene hans savnet mest i de gamle lokalene.

-Vi har fått det akkurat slik vi ønsket oss, sier Roy Hansen.

Det er raust med parkeringsplasser utenfor det store bygget som Elverum Farvehandel deler med sine gamle venner i Skog og Hyttesenter AS. For elverumsinger flest er bygget godt kjent fra før. Det var nemlig et av vaksinesenterne under koronapandemien.

Flere nye produkter

Elverum Farvehandel har utvidet sitt allerede omfattende produktspekter med flere nyheter siden dørene ble stengt i det gamle butikklokalet før nyttår.

-Vi selger nå jernvare fra Ironside og arbeidsklær fra BS. Dessuten har vi utvidet utstillingen fra Bosch med to nye reoler. Der vi du nå finne alt av verktøy og tilbehør, sier Hansen og Dellerud, som håper at flest mulig av kundene vil ta turen innom fredag 29. januar.